Taxen

Sluta slit! Dra fram kylskåp, frysskåp med enkelhet

Arbeta smart, snabbt och utan slit

Spara in en halvtimmes slit. Nu kan du snabbt och enkelt dra fram tunga kyl – och frysskåp, duschkabiner med mera utan att riskera skador vare sig på rygg eller golvmattor. Med hjälp av vår lyftvagn Taxen lyfter du skåpen/kabinen de millimeter som krävs och rullar fram de på mindre än 30 sekunder.

Ofta kan du få slita en halvtimme eller mer för att få fram skåpen eller kabinerna. Har du otur kan du skada andra skåp, lister eller golvmattan och råka ut för skadeståndskrav. Har du riktig otur kan du skada ryggen, kanske för livet.

Vår lyftvagn Taxen består av en lyftplatta på hjul som ihopfällt läge är bara 40mm hög. Vagnen är byggd för att kunna stickas in under skåpet, genom ventilationsöppningen vid golvet.

Du skjuter in vagnen så långt det går tills den når kylaggregatet. Sedan vevar du upp lyftplattan så pass mycket att skåpet går fritt från golvet och kan rullas ut. Det är gjort på 30 sekunder, utan ansträngning.

Tack vare det främre hjulets ledbarhet kan det utrullande skåpet lätt styras och vridas i önskat läge. Speciella fördelar har detta om skåpet skall åtgärdas från baksidan och där det är trångt om utrymme.

Likaså vid inrullning av skåpet, till dess plats, kan styrningen ske med millimeterpassning. Skall skåpet in under ett överskåp, kan även höjdanpassning ske med samma precision.

Lyftvagnen har en stabil stålkonstruktion. Reglagen är lättåtkomliga och någon större kraft behövs inte för att lyfta ett skåp med dess innehåll.

Beställ Taxen idag!

Ring oss

0295 – 255 60

Besök oss

Stationsvägen 4
748 41 ÖRBYHUS